20/04/2016

Hoe werkt WordPress?

WordPress is een populair Content Management Systeem voor het bouwen van websites. Sommige mensen gebruiken hun WordPress site als een blog, maar andere mensen kunnen met dit systeem ook goed uit de voeten als een gewone website. Je kan simpele sites opzetten met hooguit 6 pagina’s of juist een heel complexe met met honderden pagina’s en tal van aangepaste menu’s. Wordpress is opgebouwd met honderden bestanden en functiesen is een gratis applicatie. Het moet daarbij wel onderhouden en regelmatig worden bijgewerkt.

Thema’s
Nadat WordPress is geïnstalleerd, wordt een thema gebouwd of aangepast. Een thema is een interface design met achtergrondkleuren, rubriek gebieden, voetteksten, sidebars en andere functies. Er kunnen een of meer sjablonen of één of meer stijlen gebruikt worden. In het geval van Webflat wordt een eigen Webflat thema gebruikt.

Plugins en widgets
De meeste WordPress sites bevatten 4 of meer plugins. Sommige zelfs 20 of meer. Deze kleine toepassingen kunt u interactieve functies toevoegen, zoals contact formulieren, plattegronden, nieuwsbriefmodules, social media etc.

Content bestanden
Als je in WordPress bent ingelogd, kan je aan de slag met het vullen van content in pagina’s of berichten. Het mooie van WordPress is dat het heel makkelijk is om pagina’s toe te voegen, gepersonaliseerde menu’s te maken, organiseren van categorieën en andere taken die normaal veel tijd in beslag nemen in een standaard HTML-site.

Thema Webflat
Wordpress komt met een standaard thema. Voor onze klanten is dit thema niet toereikend genoeg. Daarom hebben wij onze eigen vertrouwde Webflat versie gemaakt. We houden het netjes up-to-date door de laatste versies van alle plugins te gebruiken en door de beveiliging steeds te blijven monitoren.

Search Engine Optimization
Het is belangrijk om hoog te scoren in Google en Bing. Naast het gebruiksvriendelijke WordPress biedt Webflat daarom tevens zoekmachine optimalisatie diensten aan.

Bekijk hier alle functionaliteiten en opties die bij Webflat inbegrepen zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe werkt Wordpress?

WordPress is een populair CMS voor het bouwen van websites. Sommige mensen gebruiken hun WordPress site als een blog, maar andere mensen kunnen met dit systeem ook goed uit de voeten als een gewone website.

Lees meer

Disclaimer | © powered by WEBFLAT