FAQ

Webflat is een goedkope oplossing voor het snel in elkaar zetten van een website. Door de laagdrempeligheid kan je snel pagina’s aanmaken en vullen met allerlei soorten content. Het is enkel een kwestie van je domeinnaam opgeven en je kan direct aan de slag.

Interesse? Meld je hier aan.

WordPress is een gratis en open-source content management systeem (CMS). Hiermee kan men content als pagina’s, media en berichten beheren. Zie het als de “achterkant” van een website.

Het concept van Webflat haakt hier op in doordat wij de Thema Opties afstemmen op jouw huisstijl.

Interesse? Meld je hier aan.

Een CMS (Content Management Systeem) is een toepassing die het mogelijk maakt om op relatief eenvoudige wijze een internetsite of intranet te beheren. Met een CMS kan je zelf zonder hulp van een websitebouwer, teksten wijzigen, pagina’s toevoegen en/of afbeeldingen plaatsen op je site.

Voorbeelden van CMS systemen zijn WordPress, Joomla, Drupal

Interesse? Meld je hier aan.

Een WordPress thema is een verzameling bestanden die zorgen voor de grafische interface van je WordPress website. Met andere woorden: alle stijlelementen die aan de voorkant zichtbaar zijn.

Interesse? Meld je hier aan.

Wanneer je bent ingelogd in WordPress, kan je aan de linkerkant in het menu onder “Thema Opties” een aantal instellingen vinden waarmee je kleurgebruik, logo en lettertypes kunt kiezen. Alles wat hier wordt ingesteld, wordt direct toegepast op de hele website.

Interesse? Meld je hier aan.

  • Plugin’s worden bijgewerkt naar de nieuwste versie
  • Beveiliging van de site en de server worden gecontroleerd op de laatste bekende bugs
  • Afbeeldingen worden geoptimaliseerd t.b.v. serverruimte en laadtijd van de website
  • Er worden periodieke backups gemaakt van bestanden en de database (waar je content staat)

Interesse? Meld je hier aan.

Hoe werkt Wordpress?

WordPress is een populair CMS voor het bouwen van websites. Sommige mensen gebruiken hun WordPress site als een blog, maar andere mensen kunnen met dit systeem ook goed uit de voeten als een gewone website.

Lees meer

Disclaimer | © powered by WEBFLAT